وزیر خارجه ایران در واکنش به سخنان اخیر ترامپ علیه کشورمان در ریاض گفت: آنچه ایشان اظهار کردهاند مطالب بسیار فریبکارانهای است و آنچه درباره تصمیم کشورها برای اتخاذ مسیر توسعه گفتهاند همان مسیری است که ملت ایران با انقلاب اسلامی خودشان برای داشتن یک کشور مردمسالار، آزاد، مرفه و پیشرفته در پیش گرفتند و این آمریکا بوده است که با تحریمها و تهدیدهای نظامی خودش جلوی پیشرفت ملت ایران را گرفته است.

بورس24 : وزیر امور خارجه در واکنش به سخنان اخیر ترامپ علیه کشورمان گفت: او سعی میکند ایران را عامل ناامنی معرفی کند درحالی که باید گفت چهکسی ۶۰هزار نفر را در غزه کشته است؟ آیا ما عامل ناامنی هستیم؟ طرف مقابل بداند که سیاست فشار حداکثری قبلاً شکست خورده است.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، درباره مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا گفت: منتظر اعلام زمان و مکان دور بعدی مذاکرات از سوی مقامات عمان هستیم؛ رویکرد ما پیگیری مذاکره است.
آمریکا با تحریم و تهدید جلوی پیشرفت ایران را گرفت
وی در واکنش به سخنان اخیر ترامپ علیه کشورمان در ریاض گفت: آنچه ایشان اظهار کردهاند مطالب بسیار فریبکارانهای است و آنچه درباره تصمیم کشورها برای اتخاذ مسیر توسعه گفتهاند همان مسیری است که ملت ایران با انقلاب اسلامی خودشان برای داشتن یک کشور مردمسالار، آزاد، مرفه و پیشرفته در پیش گرفتند و این آمریکا بوده است که با تحریمها و تهدیدهای نظامی خودش جلوی پیشرفت ملت ایران را گرفته است.
عراقچی ادامه داد: یکی از دلایل مشکلات اقتصادی ملت ایران، آمریکا بوده است زیرا آنها خواستار یک نظام حکومتی وابسته و حرفگوشکن بودهاند و این با عزت ملت ایران در تناقض است.
چه کسی 60 هزار نفر را در غزه کشت؟
وزیر امور خارجه عنوان کرد: ترامپ با نادیده گرفتن جنایات اسرائیل، ایران را بهعنوان عامل ناامنی معرفی میکند که این در حقیقت جابهجا کردن تهدیدات و یک فریبکاری آشکار است، چهکسی 60 هزار نفر را در غزه کشته است؟ چهکسی به محیط پیرامونی فلسطین تجاوز کرده است؟ مساحتی که اسرائیل در همین چند وقت اخیر در سوریه اشغال کرده است از تمام مساحت غزه بیشتر است. آنها سعی میکنند ایران را بهعنوان تهدید امنیت منطقه معرفی کنند تا تهدید اصلی فراموش شود اما فکر نمیکنم در این موضوع موفق شوند. طرف مقابل بداند که سیاست فشار حداکثری قبلاً شکست خورده است.
عراقچی ادامه داد: بسیار علاقهمند هستیم که یک تفاهم منطقهای نسبت به این مذاکرات و نسبت به یک توافق احتمالی به وجود بیاید که منجر بشود به افزایش امنیت و افزایش بهاصطلاح درک منطقهای بین ایران و کشورهای منطقه بدون دخالت هیچ کشور خارجی.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.